Menu By Milonic JavaScript

 

 
2019-06-14
BABACSOMAG-AJÁNDÉKOZÁS-A Nemzetpolitikai Államtitkárság ajándékcsomagjai


2019-06-07
FOKOS-TOKOS KONCERT-A zene összeköt


2019-06-01
LVI. GYÖNGYÖSBOKRÉTA ÉS XLIII. DURINDÓ-Horgos


2019-05-26
ÉVADZÁRÓ-Fergeteges produkciók a színpadon


2019-05-25
FALUNAP PECESORON-A Petőfi kultúrkör tagjainak fellépéseKARÁCSONYKÖSZÖNTŐ
2018.12.26

A karácsony talán a legszebb, legboldogabb ünnepünk. Alkalom arra, hogy megfürödjünk a szeretetben, melyről az apostol azt mondja: a legnagyobb.
Melegség tölti el szívünket karácsony közeledtével, egy-egy pillanatra megállunk a rohanó világban és számvetést készítünk az elmúlt évről. Felidézzük a legszebb pillanatokat és minden szépséget, jóságot elraktározunk lelkünkbe, hogy ebből meríthessünk erőt az elkövetkező újév napjaira is. Az ünnep hangulatában a másik emberre figyelünk, és arra gondolunk, hogy mit nyújthatnánk szeretteinknek, azoknak, akik fontosak számunkra. Ez a mi legemberibb értékünk. Nem drága ajándékok jelentik szeretetünket, hanem hogy önmagunkból mit adhatunk. Az az ember, aki nem csak saját magáért él, aki igazi harmóniát tud teremteni belső világában, saját lelkében és a maga környezetében, mindenekelőtt családjában, ami talán kisugározhat a barátok, munkatársak felé is. Ahol harmónia, béke, szeretet van, ott meghitt, bensőséges kapcsolatokra épülő családot lehet teremteni, amely érzelmi lelki közösséget, élményt nyújt. Csak így tudjuk az otthon melegét valósággá, megélhetővé tenni, ami végig kíséri egész életünket és mindig megadja számunkra a megújulás lehetőségét”, mondta Péter Dijana, a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör Karácsonyköszöntő műsorának vezetője, amelyet december 26-án tartottunk meg és amelynek támogatója a budapesti Emberi Erőforrások Minisztériuma volt.
A műsor elején köszönetet mondtunk a kultúrkör támogatóinknak, akik egész évben segítették munkánkat: az óbecsei önkormányzatnak, a budapesti Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-nek, a budapesti Nemzeti Kulturális Alapnak, Magyarország Emberi Erőforrás Minisztériumának, a Szekeres László Alapítványnak, a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi-Nemzeti Közösségi Titkárságnak, a Tartományi Művelődési, Tömegtájékoztatási és Vallási Közösségi Titkárságnak, a Magyar Nemzeti Tanácsnak, illetve a kisebb-nagyobb vállalkozóknak, cégeknek és egyéneknek, valamint a Karácsonyköszöntő támogatóinak a Troja bikenak és a Fabó autóműhelnek.
A dupla, teltházas ünnepi műsorban, hiszen 17 és 19 órakor is tartottunk műsort, köszöntőt mondott ft. Pósa László atya, illetve dr. Molnár Viktor, a kultúrkör alelnöke. A műsorban fellépett egyesületünk minden tagja. A modern tánccsoport tagjai külön erre az alkalomra készítettek karácsonyi koreográfiákat, Advent táján címmel a Kenderkóc, a Kisbekecs és a Csicsóka táncegyüttesek mutatták be műsorukat, a Szelence táncegyüttes, a Dúdoló énekcsoport és a Botra férfikórus műsorában a karácsony népi és egyházi megünneplése került bemutatásra, míg a Kópé, a Petrence, a Csiperke és Kiscimbora táncegyüttesek Dicsértessék a kis Jézus címmel adták elő produkciójukat a Fokos zenekar kíséretében.

Óbecsei önkormányzat


Szekeres László Alapítvány


Szülőföld Alap


Nemzeti Kultúrális Alap


Tartományi Művelődési Titkárság, ÚjvidékTartományi Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi Titkárság

Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma, Budapest

Malvin fatelep, Óbecse

Kaktusz virágüzlet, Óbecse

Letti pékség, Óbecse

Komunalac közvállalat, Óbecse

Rolometal, Óbecse

Tot-promet, Óbecse

Bečejpromet, Óbecse

Agrocentrum, Óbecse

Viktória fatelep

Tiszamente közvállalat, Óbecse

Kovács Nándor magántermelő, Óbecse

Trend, Óbecse

Madiig, Óbecse

PIK Becse, Óbecse

Gas, Óbecse

Agro-promet, Óbecse

Pixel

Telecom centar

Mórahalom önkormányzata

Panorama étterem

Telek-paprika Martonos

People's diszkó

Gerontológiai Központ

Becsei Pékség

Sigma-promet

Promes

SZR 'Za vas'

Domena

Lux nyomda

Agro-Service

Simovics József

Kéringer József

Friss család

Médiatámogatók:

Info csatorna

Becsei Mozaik

Rádió Active


Köszönet nekik!
 


ÖN HONLAPUNK 58708. LÁTOGATÓJA.

KÖSZÖNJÜK A MEGTISZTELTETÉST!   
 


Copyright © (2010-2017)
Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör - Óbecse